Brynäs IF

713294 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2595000

Sv: A propósito de nada
Peja:

Det är inte konstigt om Djurgården har ett mellanår.

Men Djurgården har inte startat säsongen som de hade ett mellanår. De har startat säsongen katastrofalt dåligt. De lever i en verklighet där de spelar vidare i allsvenskan på målskillnad. De är en poäng från att vara jumbo i serien.

Det vänder säkert. De tar sig säkert till slutspel till slut. Men de kommer inte kunna utmana om en bra placering inför slutspelet. Det tåget har redan gått, och Djurgården blev inte bara kvar på perrongen… de fick inte ens på sig skorna hemma i hallen.

Det är katastrof för ett lag med Djurgårdens förutsättningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ja, tyvärr har både tränaren och sportchefen i Djurgården gjort bort sig den här säsongen. Ska bli spännande att se om deras veteraner kan lyfta sig med ny tränare, men det finns ju skador med i bilden också. Rensfeldt, Brodin och Klasen har varit horribelt dåliga i de matcher jag har sett, Norman har varit bra ibland. Men allt handlar inte om gamlingarna heller, de måste kunna få ut mycket mer av spelare som Gradin och Liss.

På backsidan har man fryst ut flera spelare som hade kunna gjort ett bra jobb. Mv-sidan har inte heller funkat, Andrén ser ut att vara helt beroende av ett bra försvarsspel för att hitta en acceptabel nivå, Hävelid har gjort grodor som inte borde vara möjliga.

Det blir för övrigt Säcken som ersätter Garpen.
Kommentera