Brynäs IF

713333 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2599295

Sv: A propósito de nada
Lira: På det stora hela har vi kanske inte imponerat så mycket men det har inte Löven gjort av det jag sett av dem. Överlag känns det inte som det finns något HV 21/22 eller Modo 22/23 i denna serie, dvs något lag som direkt flyger fram och står ut som en favorit. Känns väldigt ovisst och det kommer bli en nervkittlande säsong. Är det något Löven har som inte vi har är det en riktigt vass målvakt som kan vinna matcher åt dem även de dagar laget inte är på topp. Riktigt där är varken Clara eller Lindbäck tyvärr. Jag hoppas vi kan hitta det under säsongen men det gäller därför också att vi inte bara värvar vem som helst, jag är okej med att ha lite tålamod så länge vi kan hitta den där riktigt bra målvakten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Hörde rykten om att Stråhle låg ganska pyrt till hos Löven. Han har två säsonger till på kontraktet så det lär kosta i sådana fall. Trots att de leder (på lånad tid troligen) så är de inte bättre än tia gällande corsi. Man är väl sexa typ i expected goals. Dvs, de underliggande siffrorna indikerar att de inte alls spelar särskilt bra.

Jag har hela tiden sagt att han är deras svagaste länk. Jag sprang på en spelare på en match som sade att Löven har nog seriens bredaste trupp, men att de spelar inte alls så bra som man borde.

Men, skulle Löven byta till en riktigt bra tränare så får ni det tuffare helt klart. De har ett monster i mål som stulit rätt många poäng hittills och lär fortsätta med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:

Björklöven har också varit näst intill förskonade från skador samtidigt som vi utöver långtidsskaror på Ölund och Scott även haft Larsson, Kinnvall, Bertilsson och Lindbäck borta i flera matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
Håller med dig till 100%, vi måste upp i prestation match efter match, tror det är en lite ny verklighet för detta vårt kära Brynäs, kan vi göra det är jag inte så orolig, men gör vi det inte kommer det bli tufft, Björklöven är riktigt vassa speciellt i kontringar och pp / bp, dom checkar hårt och ställer våra backar i väldigt jobbiga lägen, vår offensiv är jag hel lugn med, dom kommer skapa, men som du också påpekar är Voutilainen grym i Lövenkassen, men inte omänsklig på något sätt, tror dock att det var Thelin som stod ikväll, nåväl, vi har allt i egna händer, upp till bevis….
Kommentera