Brynäs IF

713903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2599639

Sv: A propósito de nada
Jag läser i GD att Brynäs haft tredje minst PP i serien. Hur är det ens möjligt med tanke på Brynäs spelövertag i många matcher? Björklöven har haft 61 PP och Brynäs 39 PP..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det är möjligt för att motståndarlagen har en defensiv gameplan till matchen. Man kryper ihop, jobbar tillsammans med ett tydligt mål att förhindra motståndarens kreativitet och möjlighet att göra mål. Man blir genom det disciplinerade då man håller ihop som en enhet. Enskilda fladdriga situationer som brukar rendera i utvisningar undviks då man har defensivt understöd i så gott som alla situationer och inte behöver ta till regelbrott…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ja bra fråga. Jag tror säkert att det beror till viss del på att alla lag som möter Brynäs per automatik blir underdogs och därmed tenderar att få lite mer sympatier från domarna. Sen skulle vi få mer utvisningar med oss om vi rör oss ut från sargen och in mot mål. En hakning vid sargen blir en utvisning på fri is.
Så vi får fokusera på det som kan påverkas och ta pucken mot mål.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fyra ganska tuffa matcher närmaste veckan, formstarka SSK (hemma) och AIK (borta), sedan inte helt lätta Nybro (hemma) och Björklöven (borta). Vad är godkänt i poäng? 8-9?
Kommentera