Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600447

Sv: A propósito de nada
bradberry: Attitydsproblem. Något eller någon har fått spelare i flera säsonger att tro att det är acceptabelt att inte ge allt. Man ser bara genom att jämföra med motståndet när Brynäs bara glider, har ingen intensitet i handlingarna och är allmänt ointresserade.

Tycker det är helt sjukt att oavsett vilket motstånd vi har så ger de allt. De åker intensivt, de avslutar närkamper, är påkopplade.

Men i Brynäs är det lite jobbigt. 😩😩😩

Så jävla trött på likgiltigheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
"Så jävla trött på likgiltigheten."

Noll konsekvenser.

Vilket i Brynäs fall leder till sparkad tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vaknar och är fortfarande riktigt irriterad.

Hoppas verkligen att vi kan se tillbaka på de senaste 5 matcherna som en svacka när säsongen summeras. Då hade det varit ok att vi ändå tagit två trepoängare trots dåligt spel. Det som talar emot är dock att det spelmässigt faktiskt inte sett särskilt bra ut innan dess heller. Var väl bra hemma mot IFB och ganska bra borta mot SSK, men spelet har väl varit på väg ner sedan omgång 5-6 egentligen.

Vi verkar sönderlästa och har inget motmedel. Alls.

De flesta spelarna ser bekväma ut, tar inte det där sista skäret och vinner inte sina närkamper. Ser ut som dålig attityd. Men man har ju hört att det kan se ut så om spelarna ”vill för mycket” vilket jag iaf har svårt att se.

Målvaktsspelet, igen. Trött på känslan av att ”idag kanske Lindbäck gör den där matchen som gör att det vänder för honom”, tar 30 skott, ser stabil ut, för att sedan göra en groda. Det är faktiskt helt otroligt och det spelar ingen roll om han ligger på 92-93% om dessa grodor fortsätter komma. Jag känner mig lika blåst varje gång. Och nej, jag önskar inte Lindbäck olycka, jag hade varit riktigt nöjd med honom igår om han bara hade tagit den där sista.

Allt är väl upprepningar, men forumet får vara lite terapi. Skiten måste ut…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Någon som vet vad Abris skriver om Brynäs i Aftonbladet? Verkar vara inne på samma linje som oss enligt rubriken?
Kommentera