Brynäs IF

713750 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600575

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Alla rekryteringarna var säkert bra om man ser de separat, men helheten med tre äldre som dessutom varit polare i massa år är nog inget vinnance koncept. Det var ingen slump att Leffe Boork åkte runt i Gästrikland och letade efter en ung assisterande tränare när han fick jobbet som huvudtränare i Brynäs. Du bygger inte ett vinnande lag med bara massa veteraner, det är samma sak på tränarsidan.

Där tror jag att Brynäs tänkte rätt när man hade typ Tommy Jonsson och Holmqvist som assisterande tränare vissa år. Det blir ju också ett slags utvecklingssteg för en ung tränare som därefter eventuellt kan ta över så småningom, Man tappar nog en del på både kort och lång sikt om man inte har en ung tränare i trojkan.

Ironiskt nog tror jag att Johan Alcén hade varit ett mycket bättre assisterande-tränarnamn än vad han var/är sportchefsnamn. Det är också en himla konstig dynamik där Brynäs sportchef är mycket yngre och oerfaren än de som han är chef över.

Djurgården visade nyligen intresse för Brynäs J20-tränare i en assisterande A-lagsroll där. Så det finns nog en del spännande tränarnamn i klubben redan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag har en teori.
Detta är vad Brynäs ägnar sig åt just nu de tränar försvarsspel.
De satsar även på att få tillbaka Lindbäck i gott slag.
Detta göres bäst i att låta Lindbäck få så mycket skott som möjligt på sig.
Detta ser ut att fungera, Lindbäcks räddningsprocent de senaste fem matcherna är 92,6 % även om han gjort någon tavla.
Att vi kan spela anfallsspel det vet vi redan så den trängien är satt på undantag just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Djurgården visade nyligen intresse för Brynäs J20-tränare i en assisterande A-lagsroll där. Så det finns nog en del spännande tränarnamn i klubben redan"

Säkert ett bra namn.
Men, Djurgården är väl knappast kända för bra tränarrekryteringar?;)
Kommentera