Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2601696

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur många matcher har Gällstedt varit helt nöjd med spelet? Inte ens när vi spelade strålande anfallsspel och vann matcherna enkelt var han nöjd med hur laget förhöll sig till systemet. Kanske är det vi ser nu, att vi inte har något att falla tillbaka på när vissa spelare inte orkar vinna matcherna på individuell skicklighet. Det ger mig iallafall någon tröst att Gällstedt har sett problemet även i medgång. Men frågan är vad man ska göra åt det bara..

Är inte det egentligen Brynäs största problem de senaste 10 åren. Att man har svårt att förhålla sig lojala mot spelsystemet? Delar av Bulans sista säsong och delar av Manners fösta säsong är väl undantagen. Frånsett förra säsongen har man efter ett riktigt bottennapp kunnat höja sig under ett par matcher och spelat riktigt bra för att sedan falla tillbaka igen.

Att Brynäs stängde in sig direkt efter match kan vara ett bra sätt att vrida upp allvarsnivån mot spelarna. Att de kommer till träningen dagen efter med full uppmärksamhet och vetskap att nu räcker det.
Frågan är vad man gör om det inte ser bättre ut ikväll? Man kan ju inte sitta i möten efter möten…

Men med ovan sagt kommer jag inte känna mig lugn ikväll oavsett resultat ikväll. Gör laget en topprestation ger det så klart lite lättnad, men det betyder inget om man inte orkar hålla nivån över tid. Gör laget återigen en slätstruken prestation måste det ske något på spelar eller ledarsidan (ass).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Allt annat är utklassning ikväll räknar jag som misslyckande. Jag kräver total dominans över 60 minuter. Vinst med minst 5 måls marginal och inga jävla tavlor från målvakter oavsett om vi skulle leda med 15 mål.
Det måste bli ett slut på slappheten och de som inte håller måttet kan sätta sig i soffan eller på läktaren som vi andra.
Tack för ordet kära vänner... 😉
Kommentera