Brynäs IF

713707 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2602629

Sv: A propósito de nada
Samsung: ”Egentligen så skulle Benn markerat Fitzpatrick igår och Lindbäck ta skytten.”

Ja egentligen ska Benn enbart försöka nypa den passningen. Men anledningen till varför han går 50/50 är för att han likt alla andra, inte litar på Lindbäck.
En målvakt med så lågt förtroende hos spelarna ställer till med en enorm problematik i hela försvarsspelet. Spelare försöker hellre att täcka skott än att ta sin gubbe.
Nej detta håller inte. För att kunna uppnå vårt mål den här säsongen så går det inte att ha en målvakt med 1,2,3 diskutabla ingripanden match efter match.
Klipp navelsträngen, nu räcker det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja… Jag tycker inte man gjorde fel som satsade på Lindbäck från början. Han höjde sig rejält efter jul förra säsongen och känslan var väl att han hittat rytmen på våra rinkar och i vår hockey… När denna säsong börjar lika som förra blir man fundersam… Ser ofokuserad ut stundtals. Zoomar ut och missar enkla puckar… Jag har tänkt att ”det kommer”. Snart vänder det och han kommer in i bubblan. Nu är jag nära gränsen… För att inte säga mycket nära gränsen… Limpan kan få några matcher till men blir det inte markant bättre så behöver vi en ny förstemålvakt senast till jul…
Kommentera