Brynäs IF

713365 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2602637

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja… Jag tycker inte man gjorde fel som satsade på Lindbäck från början. Han höjde sig rejält efter jul förra säsongen och känslan var väl att han hittat rytmen på våra rinkar och i vår hockey… När denna säsong börjar lika som förra blir man fundersam… Ser ofokuserad ut stundtals. Zoomar ut och missar enkla puckar… Jag har tänkt att ”det kommer”. Snart vänder det och han kommer in i bubblan. Nu är jag nära gränsen… För att inte säga mycket nära gränsen… Limpan kan få några matcher till men blir det inte markant bättre så behöver vi en ny förstemålvakt senast till jul…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: han kosta oss shl och kostar oss nu. Sanslöst hanterat hela situationen. Lindbäck förkroppsligar allt skit med föreningen och varför man är där man är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det är inte målvakterna som är problemet så här långt.
Det är grund- och främst försvarsspelet överlag som gör att målvakterna får klä skott för utespelarnas problem med att synka och hålla ihop laget.
Blir inte den biten markant bättre framöver så behöver vi snarare en stabil och mer erfaren back istf en ny målvakt.
Att ex gnälla på och i stort lasta Lindbäck för förlusten igår är ju mest pinsamt för den som gör det.
Förutom möjligtvis trean där bl.a Vesel ev skymmer, så kan Limpan inte göra mkt på övriga mål.
När både Scott och Ölund är tillbaka och bl.a avlastar de bärande spelare som nu får ta mkt istid, så kommer det att successivt bli bättre och bättre.
Kommentera