Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2602679

Sv: A propósito de nada
Kollade över vilka målvakter i SHL som kan bli lediga och egentligen känns det endast som att Rautio, Dichow och Brattström är på marknaden. Juel har börjat sådär i Timrå, men sannolikheten att han skulle ner i HA är väldigt låg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: av dessa är det nog bara Dichow jag hoppas på om det är över längre tid. Vet inte om en 22-årig målvakt är den som ska ta oss upp till SHL denna säsong däremot. Vet för lite om honom och hans psyke bara.

Rautio är 38 år och knappast någon att satsa på OM det inte bara är så att det handlar om att överleva... höll jag på att skriva då jag är så van att vi ligger långt ned. Menar självklart chansen att gå upp. Lite tveksam ändå även om han har okej stats senaste åren. Ser ut att ha spelat typ 20 matcher sen 20/21 bara.

Brattström är i bra ålder, varit med och tagit upp Timrå men statistiken från senaste säsongerna ser ju inte jättebra ut. Känns lite dumt att ta in någon som ligger på 3-4 GAA och 80-90% i räddningsprocent när Lindbäck ligger på 2.59 GAA och 89.43% han var dock grym i Timrå (främst när de spelade i Allsvenskan) och i KooKoo i Liiga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Plocka in Tomkins. Kosta vad det kosta vill.
Kommentera