Brynäs IF

713726 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604995

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Har varit inne och nämnt detta tidigare. Finns många ex-brynäsare som har fastnat i AHL nu som dessutom har utgående avtal, spelare som Lindblom, Boqvist, Söderström, L. Carlsson. Är vitalt att vi går upp så vi kan värva tillbaka så många som möjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wennström klar för Finland…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp:
Det är långsökt att tro att dessa kommer hem frivilligt och för klubbhjärtat. Får de ett erbjudande där så stannar de kvar såklart - och det bör de ju få.
Att silverberg kikar hemåt som Larsson är kanske inte så konstigt utifrån ålder, familjesituation och vad man kan klämma ut ekonomiskt framåt.
Men de du nämner har ju många år kvar och det är extremt mycket större möjlighet att få chansen att visa upp sig och spela någon match i NHL om de lirar i AHL än i SHL.

Men skulle de mot förmodan inte få fortsatt förtroende i Ahl så ja då är det viktigt att vi är i shl så vi inte tappar dem till annan klubb. Klubbhjärtat är bara en parameter / gammal kärlek rostar fort om man trivs i sitt nya förhållande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: absolut, har lite koll på dem. Carlsson producerar dock fortfarande riktigt bra i AHL.

I fallet Lindblom är jag dock så sjukt nyfiken på om JA jobbar på en lösning redan denna säsong och om det möjligen gör att han avvaktar med Wännström...
Kommentera