Brynäs IF

714022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2605000

Sv: A propósito de nada
..men liten statuscheck på de andra:

L Carlsson - bara AHL, 17 matcher, 7+8 - utgående kontrakt

J Boqvist - en match i NHL (0+0), 19 i AHL, 3+6 - utgående kontrakt

V Söderström - bara AHL 18 matcher, 2+7 - utgående kontrakt

A Boqvist - spelar i CBJ 15-17 minuter, draftades tidigt så han är nog inte aktuell. kontrakt även nästa år
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Personligen hoppas jag Lindblom får igång sin karriär igen efter allt han gått igenom.

Gamla brynäsare kan inte vara det enda kortet som Alcén kan spela ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Alcén sa ju i ”Nedsläpp Brynäs” podden att han har sitt drömlag klart i händelse av att vi skulle gå upp i SHL igen.

Klart att någon/några av dessa spelare är med där, sen hur realistiskt att dessa kommer är en annan sak. Silfverberg är väl en no-brainer. Lindblom borde vara realistisk, han behöver en nystart. Men jag tycker även en sån som Söderström skulle må bra av det. Klarar man inte att ta en tröja i Arizona efter dessa år som är, och har varit, ett av ligans svagaste lag bör man tänka om. Jag var helt säker på att han skulle ta chansen när OEL trejdades till Vancouver.

Med tanke på vad Carlsson producerar i AHL skulle jag säga att han är för bra för SHL och lär få erbjudande av andra klubbar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Unpopular opinion: Lindblom och övriga listade spelare (förutom Boqvist, som kommer få en ny chans någonstans i NHL) landar väl mest troligt i Schweiz mer än att komma hem till Brynäs, om jag får vara cynisk. Tror detta gäller även om vi skulle gå upp till SHL igen.

Mer pengar, gratis boende och bil, korta resor som gör att man kan komma hem varje kväll. Tror man väntar med en återkomst till Gävle tills vidare och försöker maxa lönekontot så länge det går. Lojalitet mot moderklubben är fint, men sällsynt dessa dagar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: du tjänar ju bra i AHL nuförtiden. Tycker det är konstigt att Carlsson valde att förlänga med Florida, borde sökt sig vidare och hade kanske spelat i NHL denna säsong. Söderström tror jag kommer fortsätta kämpa därborta och kanske hamnar i en annan klubb till nästa säsong. J Boqvist är inte långt ifrån NHL redan denna säsong och tror heller inte han är redo att ge upp äventyret där borta. Lindblom och Silfverberg är nog de realistiska spelarna inför kommande säsong. Sandström är väl också en kandidat till nästa säsong.
Kommentera