Brynäs IF

713971 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2609548

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Tycker inte det spelar ett dugg roll vem som står. Bägge är ojämna och lika dåliga. Limpan har 0,17 bättre GAA och Clara har 0,3 bättre räddningsprocent, pick your poison.

Själv blir jag mindre och mindre sugen på ny match för varje vecka pga detta. En klump i magen varje gång motståndarna etablerar spel i vår zon. Tycker det är tragiskt att målvaktcirkusen får rulla vidare. Det är inte roligt för någon inblandad.

Ge våra utespelare, våra tränare och oss fans en ny målvakt, nyss. Tålamodet är slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det verkar vara viktigare att vara kompisar än att göra det bästa för laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ja, håller med. Det som är mest anmärkningsvärt är att både tränarna och sportchefen är totalt handlingsförlamade och vägrar inse sanningen. Granskar och analyserar man inte matcherna och målvakternas insats? Som jag nämnt många gånger förr så är detta resultatet av all ryggdunkande i klubben. Det var bl.a. delvis det som är orsak till att vi befinner oss i HA och inte i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Tycker att det rätta nu vore att matcha Clara hårt fram tills man hittar ersättare för Lindbäck. Detta för att Clara kan ta enorma steg, den potentialen finns inte i Limpan. Min gissning är dock att man tar fegalternativet och matchar Lindbäck hårt innan man skickar Clara tillbaka till FBK. Family first.
Kommentera