Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2611421

Sv: A propósito de nada
Vesslan: "Problemet är att Gälla fortsätter mata hatarna genom att ställa en målvakt som inte håller måttet"

Varken Lindbäck eller Clara håller måttet just nu. Gällstedt kan antingen spela med 6 utespelare eller med en målvakt som inte håller måttet. Då föredrar Gällstedt liksom alla andra tränare hade gjort att spela med en målvakt, trots att denne är för dålig.

Det är upp till Alcén att värva en målvakt som håller måttet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med. Skillnaden, en viktig sådan, är att vi haft samma problem med Lindbäck i 1,5 år och han får fortsatt förtroende. Det är fans trötta på, riktigt ordentligt trötta på.
Clara är 18 år, har inte samma förväntningar på sig men är fortfarande det bättre alternativet. Speciellt med tanke på potentialen som finns i honom. Ge honom förtroendet att spela många matcher i följd så kanske de nervösa ingripandena försvinner och han tar nya kliv. Givetvis måste dock en ny målvakt in oavsett. Men klipp banden med Lindbäck eller ställ honom som resurs i båset.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Varken Lindbäck eller Clara håller måttet just nu. Gällstedt kan antingen spela med 6 utespelare eller med en målvakt som inte håller måttet. Då föredrar Gällstedt liksom alla andra tränare hade gjort att spela med en målvakt, trots att denne är för dålig.

Det är upp till Alcén att värva en målvakt som håller måttet."

Absolut är det så. Alcén är ytterst ansvarig för det sportsliga. Kan tänka mig att mycket av det som Gällstedt känner är negativt grundar sig i en vanmakt att han inte fått tillräckligt bra verktyg att jobba med (för dålig målvakter).

Blir en orättvis kritik mot laget som han själv inte kan påverka
Kommentera