Brynäs IF

717320 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2614349

Sv: A propósito de nada
Peja:
Brynäs har med truppen kvalitet(förutom slippsarna) sjukt dåliga siffror i både BP och PP.
Brynäs leder antalet poäng på bortaplan men ligger strax över mitten på hemmaplan då de tappat sjukt onödiga poäng.

Ändå leder de faktiskt serien.
Det bevisar ju att Brynäs besitter en avsevärt högre kvalitet än många andra lag vilket också har visat sig på så sätt att när Brynäs anstränger sig lite så gör de vad de vill men nu känns det som att de är inne i ngn form av serielunks dvala .....

Men det jag tycker är mest oroväckande är att det fortfarande ser lika illa ut i egen zon där det i princip alltid blir oreda och kaos då de sätts under press.

Det är för mig det definitiva tecknet på att Gällstedt och co inte har kvaliteten och kunskapen för att ta Brynäa tillbaka till SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster :
Hahaha, att Bynässpelarna med målchanser som dom bränner är Gällstedr fel är nog bland det mest komiska jag läst, men jag förstår att du verkligen har den kunskap som behövs som huvudtränare 🤣🤣🤣, nää nyktra till nu, peta i dig medicinen och känn lugnet, hahaha vilken clown 🤣🤣🤣 jaa jag är förbannad på skitsnacket om både ledning och tränare, vi leder förfan serien utan att ha topp presterat, vad fan kräver ni, riktigt många dåliga hockeyögon här tyvärr, har förmodligen endast spelat fjollboll eller innerbandy, snart läge att logga ur för alltid här med alla dessa jävla grinpittar, verkar inte spela någon roll hur laget presterar eller vinner, det ska grinas så in i helvete, och min övertygelse är att det är clownerna som aldrig haft eller har någon egen erfarenhet av hockey som är värst, NI VET SJÄLVA VILKA NI ÄR…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Man ska dock ha i åtanke på hur hårt det sliter på våra backar när vi om och om igen hela tiden tappar puck i uppspelet. Att de väldigt ofta måste bromsa för att vända hemåt om och om igen.

Sen följ gärna hur en del av våra FW är i egen zon. De står helt still och är otroligt långsamma mot puck.

Jag Tror kaoset är mycket för att vi har för offensiva spelare framåt. De tappar puck om och om igen och hänger med huvudet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : exakt.. brynäs har det skickligaste laget rent individuellt .. men det finns ju inget stabilt grundspel att falla tillbaka på.. Ta en som som johan lasrson t. ex, han känns ju stundtals förvirrad där ute i flertalet matcher..
Kommentera