Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615710

Sv: En julsaga
Peja: säger inte att han gör någon perfekt säsong. Men han har 15p på 20 matcher, gjort fjärde flest mål i laget (delat med Kelleher), har +11 i +/- så något rätt gör han ju i.a.f. trots förutsättningarna. Självklart tror jag skada + avstängning påverkade hans början och tror att självklart att han haft fler mål om han hade spelat fler matcher (no shit liksom). Sen har han ju aldrig varit någon poänggörare heller utan snittade 0.27p/match i NHL och 0.55 i SHL.

Hans snitt på 0.75p/match är hans högsta poängsnitt sen han spelade i AHL (0.74p/match). Det är också nära hans Division 2-tid (0.79). Räknar medvetet inte med J18 här då det lätt sticker i väg där. Sen kan man så klart inte jämföra AHL med Allsvenskan rakt av, det vet jag också. Men statistiskt så gör han det inte så himla dåligt i.a.f.

Sen är poäng hit och poäng dit inte allt. Som center är det ju viktigt att vinna tekningar och sånt också och även där ligger han bra till. Sen tror jag absolut att han kan växla upp en växel till MEN det tror jag gäller de flesta i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En julsaga
Larsson grymt viktig. Kommer bli mer och mer betydelsefull och grym i slutspelet. Han är ingen lirare men det har han ju aldrig varit…

Skulle vi gå upp kan jag tänka mig:

Målvakter
Vakans Vakans

Backar
Kinnvall Vakans
Benn Vakans
Bertilsson Lindstein
Udd vakans
Vakans

Forwards
Vakans Vakans Vakans
Silfverberg Ölund Kopacka
Rödin Larsson Scott
Nordh Vakans Vakans
Vakans Vakans
Kommentera