Brynäs IF

713450 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2616652

Sv: A propósito de nada
Johan75 : "Vad är det som gör han Bättre än Svedman?Det har du ingen jävla aning om eller hur?Annars såkan du gärna berätta det...."

Jo jag har en jävla aning om det...

Wiken ska ta över det sportsliga i DIF i vilket han är helt överlägsen dom båda SC och Svedman i BIF,

Sen är möjligen Svedman en bättre ekonom än Wiken vilket är en helt annan jjävla historia...

Så var snäll att separera det sportsliga med det ekonomiska...

Wiken brinner för DIF och jag blir väldigt förvånad om han inte tar upp DIF i toppen på SHL och blir en ikon i DIF efter detta...

Medans våran inkompetenta ledning lyckades att spela ner oss i HA alltså båda SC med Svedman...

Då Svedman har ett övergripande ansvar så kommer det inte bli speciellt svårt för Wiken att göra ett bättre jobb....
Eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: "Wiken brinner för DIF och jag blir väldigt förvånad om han inte tar upp DIF i toppen på SHL och blir en ikon i DIF efter detta..."

Wikegård har aldrig vunnit någonting och lär inte göra det nu heller. ...Och min bestämda uppfattning är att han inte gillar Brynäs. Glöm inte bort att han var en av de drivande i "Berglund-gate" och en av de som såg till att göra nyheten stor över hela Sverige via sina videor. När det stormade som värst kändes det ju som att hela föreningen skulle haverera. Genom SHL:s historia måste det finnas hur många parallellfall till "Berglund-gate" som helst - men just det här fallet blåstes upp till fullständigt groteska proportioner.

Hade Wikegård och många andra haft sympatier för Brynäs hade man bara låtit rättvisan ha sin gång.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Svedman och Wikegård kommer inte ha samma roller så förstår inte varför man ska jämföra. Kan mycket väl vara så att Svedman är mycket kompetent i sin roll och att Wikegård också kommer att vara mycket kompetent i sin roll. Jag hade gärna haft båda i Brynäs organisation.

Tyvärr har Brynäs satsat på helt fel hästar i ledande nyckelroller de senaste åren, men det är ju ingen hemlighet att Brynäs vid flertalet tillfällen har försökt rekrytera Wikegård under de senaste 10-15 åren.

Nu är väl frågan om Brynäs ens letar efter någon med övergripande sportsligt ansvar, det skulle devalvera inflytandet för våra 35-åringar som springer omkring och tar alla viktiga sportsliga beslut. De är antagligen inte särskilt taggade på att få in någon mer erfaren - Grahm sa ju till och med i en intervju häromåret någonting i stil med att en GM inte behövs eftersom hon och Alcén minsann klarar av jobbet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Blir ju lite att jämföra äpplen med päron när man jämför Svedman med Wikegård och hans nya roll.

"Sen är möjligen Svedman en bättre ekonom än Wiken vilket är en helt annan jjävla historia...

Så var snäll att separera det sportsliga med det ekonomiska..."

Och Svedman har också en roll med större fokus på exempelvis ekonomi än Wikegård kommer ha medan Wikegård kommer ha större ansvar för sporten. Blir en jätteskev jämförelse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:
"Wiken brinner för Dif" jävlar där fick du mig, vad kan gå fel?
Kommentera