Brynäs IF

715338 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2616899

Sv: A propósito de nada
J-S: Svedman och Wikegård kommer inte ha samma roller så förstår inte varför man ska jämföra. Kan mycket väl vara så att Svedman är mycket kompetent i sin roll och att Wikegård också kommer att vara mycket kompetent i sin roll. Jag hade gärna haft båda i Brynäs organisation.

Tyvärr har Brynäs satsat på helt fel hästar i ledande nyckelroller de senaste åren, men det är ju ingen hemlighet att Brynäs vid flertalet tillfällen har försökt rekrytera Wikegård under de senaste 10-15 åren.

Nu är väl frågan om Brynäs ens letar efter någon med övergripande sportsligt ansvar, det skulle devalvera inflytandet för våra 35-åringar som springer omkring och tar alla viktiga sportsliga beslut. De är antagligen inte särskilt taggade på att få in någon mer erfaren - Grahm sa ju till och med i en intervju häromåret någonting i stil med att en GM inte behövs eftersom hon och Alcén minsann klarar av jobbet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Då Svedman har övergripande ansvar även över det sportsliga och Wiken kommer att ha det övergripande ansvaret för det sportsliga i DIF så kommer den jämförelsen in.

Sen blir jag jävligt sur när jag ser Wiken struttar runt i DIF halsduk på hovet som sist när DIF BIF spelade på hovet,

Detta för att han kommer i från våra egna led (Brynäs)

Men han är jävligt kompetent och tydligen brinner han för DIF,
Så sorgligt nog kommer det räcka jävligt långt och jag blir förvånad om inte DIF spelar i SHL som topplag om någon säsong eller så, TYVÄRR!!!!
Kommentera