Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2617202

Sv: A propósito de nada
J-S: Det spelar ingen roll om man bryr sig om en framtida arbetsgivare innan man har tagit jobbet. Det viktiga är hur professionell man är när man har jobbet. Törs lova att Bulan inte brydde sig om Brynäs ett dugg innan han blev tränare och han var en mycket bättre Brynästränare än alla "Brynäshjärtan" som har efterträtt honom.

Angående Svedman vs Wikegård:
Svedman är chef för hela den operativa verksamheten i Brynäs, vilket innefattar mycket annat än sporten, men han har alltid varit övertydlig med att sporten inte är hans kompetensområde och att han låter de personer som har de sportsliga nyckelpositionerna bestämma över sporten.

Wikegård kommer däremot att bara fokusera på sporten och naturligtvis gå in och peta där, eftersom det är hans arbetsuppgifter och kompetensområde.

Däremot kan man fundera över om Brynäs nästa klubbdirektör också borde ha en slags grundlig sportkompetens, men frågan är om den "supermänniskan" som kan alla delarna verkligen finns där ute. Möjligtvis vore Johan Lindström en kandidat till en sådan post.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Det spelar ingen roll om man bryr sig om en framtida arbetsgivare innan man har tagit jobbet. ”

Ok
En av dom första frågorna du får under en anställnings intervju är, känner du till företaget?

Nr 1 kompetens,
Nr 2 det viktigaste hur känner du för företaget vad vet du om företaget? (förening)

Är du villig att lägga in tiden som behövs för att bli bäst?

Sen om man tittar framgångsrika föreningar i SHL Elitserien så har dom haft ledare som brinner för klubben…
Loob mm…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det viktiga är hur professionell man är när man har jobbet."

Djurgården gjorde bort sig som "tappade bort" Thomas Johansson till Leksand. Där finns professionalismen som slagordsorienterade Wikegård saknar.
Kommentera