Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2621413

Sv: A propósito de nada
Vad tycker ni Brynäsare om att spela i HA? Är det mer eller mindre spännande än att vara ett SHL-lag? Man saknar ändå Brynäs i SHL när man möter lag som Oskarshamn/Växjö etc..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bachada14: jag måste säga att HA är rock n roll om man jämför med Shl. Betydligt mer styrspel och kontrollerat i shl... Lite tråkigare i mitt tycke än HA där det skapas situationer från ingenstans. Om man är tränare så uppskattar man nog mer shl.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bachada14: man är glad över att vara ett topplag och slippa ångest och tänker att ”är det värt att gå upp för att bli ett bottenlag igen”

Men samtidigt vill man ju gå upp och försöka bli så stabila så man kan vara med i slutspelet varje år. Men man är lika livrädd att gå exakt samma väg som Hv71 har gjort.

Vilket är väldigt troligt att det också kommer bli så.
Båda klubbar har för mycket dåtid dem förlitar sig på. Likadant för Djurgården.

Men ingen idé att vara ett topp 3 lag i allsvenskan i 10 år och inte kunna vinna nåt. Då harvar jag hellre i botten 8-14 i SHL i 10 år i hopp om att lyckas få till ett kanon lag, trots ångesten.

Men det är otroligt härligt att faktiskt kunna gå ut på stan en fredag kväll med en Brynäs vinst i bakfickan. Det är man inte van vid 😮‍💨

Och om, jag säger OM vi skulle gå upp så är det väldigt viktigt att Brynäs inte tror på slutspel direkt. Dem måste fokusera på stabilitet isåfall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bachada14:
Kan självklart inte svara för annan än mig själv, men efter dom botten säsonger Brynäs haft och med det dåliga mående man haft pga det så är detta en betydligt roligare säsong, HA är en fryntlig liga med en roligare hockey (läs oförutsägbar) än uppstyrda SHL, med det sagt så vill jag såklart upp i finrummet snabbast möjligt, tror dock att detta någonstans är väldigt nyttigt för vår förening, komma loss från självgodheten och storhetsvansinnet, bli ödmjuka och bygga nytt och fräscht långsiktigt för att fortsätta vara den klubb/förening vi har ambitioner att vara…
Kommentera