Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2622460

Sv: A propósito de nada
JawKee:

Har föreningen Brynäs tillräckliga ekonomiska muskler för spel i högsta ligan, apropå ditt inlägg om hur ett lag bör byggas?
Personligen tror jag inte, att Brynäsklubben har målsättningen SHL inför nästa säsong.
Målvaktsspektaklet vittnar om klubbens intentioner, vilket tyvärr visar fortsatt spel i hockeyallsvenskan.
Brynäs har inte råd inför nästa säsong, att köpa mer än ett halvt lag av "SHL-SPELARE".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Den frågan kan man väl ställa oavsett vilket lag som går upp. Och det har ju funkat för lag som går upp, att stanna kvar i SHL? Så frågan är väl egentligen, varför skulle inte det gå för Brynäs? Vad är det med just Brynäs du ser som gör att vi inte har tillräckliga ekonomiska muskler för spel i högsta ligan, när det funkar för andra lag?
och vad är det som gör att du tror att Brynäs INTE har målsättningen att spela i SHL nästa säsong?
Allt tyder på att de har den målsättningen.
Titta på vår statistik, istället för att stirra dig blind på målvakterna, JA vi har ett problem på målvaktssidan, men blunda inte för all annan statistik för det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: "Brynäs har inte råd inför nästa säsong, att köpa mer än ett halvt lag av "SHL-SPELARE".

Och varför skulle vi inte ha råd med att köpa den andra halvan då?

Ett avancemang innebär väl klart utökade TV-pengar plus sponsorintäkter.
Lägg till att vi den här säsongen klart förbättrar vår ekonomi via väldigt goda publikintäkter som isf kan användas för värvningar till SHL-laget.
Om vi dessutom utgår ifrån att många (alla?) bärande spelare som iår valde att stanna kvar också blir kvar nästa säsong, så förstår jag inte varför vår ekonomi nästa säsong skulle hindra oss från att kunna värva ihop ett tillräckligt bra och konkurrenskraftigt SHL-lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Så du tror att hela föreningen, spelare och ledare ljuger när samtliga har klargjort att man satsar på att ta sig tillbaka till SHL omgående?
Och att trotjänare som Rödin, Kinnvall, Larsson, Berra och Scott, valde att stanna kvar därför att Alcen och föreningen siktar på och räknar med spel i Hockeyallsvenskan även nästa säsong?
Kommentera