Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2622463

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Den frågan kan man väl ställa oavsett vilket lag som går upp. Och det har ju funkat för lag som går upp, att stanna kvar i SHL? Så frågan är väl egentligen, varför skulle inte det gå för Brynäs? Vad är det med just Brynäs du ser som gör att vi inte har tillräckliga ekonomiska muskler för spel i högsta ligan, när det funkar för andra lag?
och vad är det som gör att du tror att Brynäs INTE har målsättningen att spela i SHL nästa säsong?
Allt tyder på att de har den målsättningen.
Titta på vår statistik, istället för att stirra dig blind på målvakterna, JA vi har ett problem på målvaktssidan, men blunda inte för all annan statistik för det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johan Gustafsson klar för Pelicans
Någon som vet om Brynäs varit intresserade?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det som är det stora problemet för alla lag som går upp för att skaffa ett slagkraftigt lag är att man blir klart väldigt sent. Minns att 7:e matchen mellan Djurgården-MoDo gick på valborgsmässoafton.

Inte förrän dess har man ju möjlighet att signa spelare för SHL och vem vet vilken spets som finns tillgänglig så sent? Skulle Brynäs klara av att gå upp direkt igen så tror jag inte pengarna skulle vara något problem utan snarare att man är sen ut på marknaden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee:

"men blunda inte för all annan statistik för det"

Har inte blundat för all annan statistik, har läst in ålder och skadehistorik på trotjänare.
Ett Brynäs för SHL kan handla om många nya spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Tror JA sitter på ekonomi för att kunna förstärka, även om Benn kostat en slant.
Inför fönstret så kommer vi säkert landa bredd eller spets, ny målvakt tar jag för givet att det letas förbrilt efter.
Sen har vi oss supportrar som lurar i vassen inför fönstret, går Brynäs ut med en frågan om Swish för en spets spelare ja då hjälper vi alla till så gott man kan.
Det är lika med sponsorerna, ligger vi där vi ligger så kommer sponsorerna som har möjlighet och lite extra hjärta för klubben garanterat kliva in med en slant.
Jag tror att vi absolut kan landa en målvakt och en eller två spets/breddspelare.

Saipa i Finland lär väl snart börja göra det klassiska som finska avhängda lag gör inför fönstret, släppa/låna ut spelare.
Dom har väl runt 20-25 poäng upp till säker mark.

Och som Peja var inne på för ett tag sen, vad väljer man helst att spela för, ett avhängt SHL lag som väntar in negativt kval eller ett HA lag som är i toppen med vind i seglen och har allt att vinna. (Nåja klart Brynäs har mycket att förlora om man inte går upp)
Kommentera