Brynäs IF

715315 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2627124

Sv: A propósito de nada
Huge: Gnälla över sparkningen? Han är ju endast arbetsbefiad INTE sparkad . Eller vet du något annat ? Om så. Dela gärna med dig . Bara så typiskt att den viktigaste posten i laget är arbetsbefriad utan å bli ersatt omgående. Vem är förvånad över alcéns amatöragerande ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Att sitta och gnälla över Alcéns sportcheferi, utan att ens försöka göra en rationell analys och tänka ens en gnutta kritiskt över vad som kan vara skälet till Lindbäcks avslut i Brynäs, är under all kritik av dig tycker jag.

Brynäs och Alcén har, tvärtemot det du säger, agerat väldigt proffsigt och gjort precis det alla andra klubbar också hade gjort i samma situation.

Om Lindbäck hade sparkats av sportsliga anledningar hade en ersättare GIVETVIS redan varit på plats vid det här laget. Jag trodde själv först att det var sportsligt, men när det tar såhär lång tid att få in en ersättare pekar allt på att Brynäs tvingades till ett snabbt avslut av helt andra anledningar. Mycket talar därför att det här rör sig om något som hänt utanför isen.

Kan tänka mig exakt hur bra (läs uselt) Lindbäck har mått det senaste 1,5 året och att sånt till slut tar ut sin rätt på en människa och det blir för mycket att hantera. Försvarar inte det han (förmodligen) har gjort, men har förståelse för hur han hamnade där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Så du gnäller över att Alcen inte redan dagen efter att Lindbäck (av förståeliga och tvingande skäl) blivit arbetsbefriad, har vaskat fram en bättre ersättare på en tunn marknad?
Haha, ja jag säger då det…🤣👏
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Egentligen så är slutresultatet ingen skillnad då han är arbetsbefriad tills hans kontrakt löper ut.
Katastrof är det ju knappast, Lindbäck hade inte fått stå några matcher ändå
Kommentera