Brynäs IF

713450 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2627137

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Så du gnäller över att Alcen inte redan dagen efter att Lindbäck (av förståeliga och tvingande skäl) blivit arbetsbefriad, har vaskat fram en bättre ersättare på en tunn marknad?
Haha, ja jag säger då det…🤣👏
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Något måste ju ha hänt annars hade man haft en ersättare på plats innan man arbetsbefriade Lindbäck. Vad vill jag inte spekulera i alls, det har inte till saken. Är det ”bara” prestationen som är anledningen så är det ju riktigt märkligt sportcheferi ännu en gång att inte ha en lösning på plats.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Gnället" är mer att denna situation aldrig hade uppkommit om Alcén gett fan i å ge kompisen kontrakt efter förra katastrofsäsongen . Då hade vi förmodligen haft en första målis som laget hade varit trygg med . Brynäs är 1 i serien trots målvaktkaoset "igen" inte p. g.a bra målvaktsspel .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Lindbäck (av förståeliga och tvingande skäl) blivit arbetsbefriad"

"Förståeliga och tvingande skäl" låter som att du har inside på att det finns skäl utanför det rent sportsliga till arbetsbefrielsen. Att Lindbäck inte nått upp till förväntningarna sportsligt är väl knappast "tvingande skäl"?
Kommentera