Brynäs IF

713345 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628829

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja, alltså att hylla Alcén för att han eventuellt inte har en målvakt som kan kallas hem hur som helst känns väldigt märkligt. Det är en självklarhet med Brynäs ambitioner detta år. Med tanke på hur Wallin och Alcén uttalat sig låter det mer som en överenskommelse i efterspelet som blir bäst för båda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan:

” Ja, alltså att hylla Alcén för att han eventuellt inte har en målvakt som kan kallas hem hur som helst känns väldigt märkligt. Det är en självklarhet med Brynäs ambitioner detta år. Med tanke på hur Wallin och Alcén uttalat sig låter det mer som en överenskommelse i efterspelet som blir bäst för båda.”

Men att såga Alcén för att FBK eventuellt (trots att inget talar för det) kan kalla tillbaka Clara är helt okej enligt dig?

Sanslöst…

Jag är fullständigt övertygad om att Wallin tagit hem Clara om möjligheten fanns. Argumentet att det inte varit bra för hans utveckling är ju så jäkla tunt. Skulle väl lika gärna kunna bli Claras genombrott i Sveriges bästa lag. Du hittar på enda regler och scenarion som blir din sanning. Det är märkligt.
Kommentera