Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628935

Sv: A propósito de nada
Vesslan:

” Ja, alltså att hylla Alcén för att han eventuellt inte har en målvakt som kan kallas hem hur som helst känns väldigt märkligt. Det är en självklarhet med Brynäs ambitioner detta år. Med tanke på hur Wallin och Alcén uttalat sig låter det mer som en överenskommelse i efterspelet som blir bäst för båda.”

Men att såga Alcén för att FBK eventuellt (trots att inget talar för det) kan kalla tillbaka Clara är helt okej enligt dig?

Sanslöst…

Jag är fullständigt övertygad om att Wallin tagit hem Clara om möjligheten fanns. Argumentet att det inte varit bra för hans utveckling är ju så jäkla tunt. Skulle väl lika gärna kunna bli Claras genombrott i Sveriges bästa lag. Du hittar på enda regler och scenarion som blir din sanning. Det är märkligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: varför skulle de ta hem han ett par matcher i serielunken när han är i zonen i Brynäs och riska att vi skaffar nya målvakter?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Min teori är att Wallin har passat på att försöka värva AL i en tid när denne fått så mkt skit för sina prestationer och räknat med att Alcen förmodligen inte skulle ha nåt emot ett klubbyte.
Enligt AB så skulle AL också ha varit intresserad av att flytta.
Alcen har vägrat eftersom nån ersättare isf hade saknats, med en fortsatt osäker målvaktsfråga som följd.
När AL sen fått problem utanför isen så drar Wallin förstås öronen åt sig och väljer Brattström istället.
Tror inte mkt på teorin om att Wallin skulle måna så hemskt mkt om Brynäs väl och ve att han frivilligt avstår att kalla hem Clara, även om han enligt kontraktet har rätt att göra det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Kappvändarprinsen..
Kommentera