Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2635284

Sv: A propósito de nada
Zzz: Den som eventuellt kommer in får väl ställa vilka krav den vill - men precis som med alla(?) andra spelare så behöver han prestera och visa att han ska vara 1:a. Bästa målvakten står i mål, så enkelt ska det vara, även i Brynäs IF. Det är elitverksamhet och inte skyddad verkstad.
Så tänker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tror vi har åtminstonde en tillfällig backup på plats innan fredag.
Korttidskontrakt på typ något i stil med Lundström.
Krockar ju sinnes nu med j18 och J20, och sillen är väl skadad med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Är båda vår ordinarie målvakter tillbaka, finns Brattström i matchform att låna av oss, vi kommer inte behöva 3st
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Ja absolut, men kommer den nya målvakten in när det är 10 matcher kvar så kommer den få stå de flesta matcherna för att komma in i det till slutspelet.

Jag börjar mer och mer känna att vi kanske ska gå med Clara och ta in en rutinerad målvakt som komplement istället för att leta en given ett. Risken att ställa till det är för stor. Det är bara att se hur det blev i fjol när Olkinuora kom in.

Nu kommer några sätta i halsen. Men varför inte köpa loss Christian Engstrand från Kalmar? Han har rutin och kan backa upp Clara. Han kan utan problem också kliva in och spela om Clara skulle dippa.
Kommentera