Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2635289

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Ja absolut, men kommer den nya målvakten in när det är 10 matcher kvar så kommer den få stå de flesta matcherna för att komma in i det till slutspelet.

Jag börjar mer och mer känna att vi kanske ska gå med Clara och ta in en rutinerad målvakt som komplement istället för att leta en given ett. Risken att ställa till det är för stor. Det är bara att se hur det blev i fjol när Olkinuora kom in.

Nu kommer några sätta i halsen. Men varför inte köpa loss Christian Engstrand från Kalmar? Han har rutin och kan backa upp Clara. Han kan utan problem också kliva in och spela om Clara skulle dippa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Helt inne på ditt spår.
Att hitta en rutinerad sparringpartner som kan avlasta Clara utan ett behov av att vara den tydliga ettan bör vara vägen att gå.
Clara är 18 år, man vet aldrig hur han reagerar när allt ställs på sin spets i en finalserie inför ett kokande Hovet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ja man kommer behöva bestämma vilken målvakt man ska gå med. Oavsett vem som värvas. Duttandet som Brynäs hållit på med framförallt förra säsongen är ju bevisligen inget lyckat koncept.
Haveriet med Veini/Lindbäck, Karhunen/Lindbäck och Olkinuora/Lindbäck bevisar att man behöver ta beslut om vem man ska gå med. Man måste kunna ha en sämre match och ändå kunna stå nästa. I Brynäs har en sämre prestation betytt nästan automatiskt målvaktsbyte i matchen efter.
Kommentera