Brynäs IF

714329 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2643797

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "Spelar ingen roll om man går in här efter vinst eller förlust. Det är ändå samma jävla gnällkärringar som spyr ut gammalt gnäll på repeat."

Javisst, den viktigaste och kanske svåraste uppgiften Brynäs som förening har idag är att få bukt med den destruktiva supporterkulturen - och för all del, den delvis destruktiva kulturen som funnits inne i själva föreningen. Gå tillbaka och kolla hur ledarna har skiftat i Brynäs så ser ni att olika spelarfalanger under lång tid ägnat sig åt att sparka varandra från poster i föreningen.

Det finns förstås också samlande krafter - som Wille Löfqvist under lång tid var i föreningen. ...Och det finns många samlande krafter även bland supportrarna - och det är här vi måste sluta upp.

Kollar man på Sveriges mest framgångsrika förening i hockey sedan 1980, Färjestad, så bygger man och bygger och bygger. Uppåt och framåt. Kollar man på Brynäs under senare år så river man och river och river. Allt som byggs upp ska rivas. Här måste vi alla arbeta för en förändring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Tycker ändå att Campese var något på spåren... :-) "15 guld på 10 år!"
- - -
Ja ja, nog om det...
Steinbergs i kassen ikväll! Hoppas!
Kommentera