Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2645892

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Alcén är nöjd . Vi leder just nu . Så vi sitter lugnt i båten . Vi har ett par skadade spetsspelar som KANSKE hinner ta del av slutspelet. Å vi har en junismålvakt som varit bra å skadefri . Så allt är lugnt .👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel:

finns inte någon struktur i spelet...

taktik tavlorna saknas,
så då blir det många tavlor på isen och många runt runt runt åkningar av de skridsko skickliga, som tyvärr inte ger något resultat i form av mål.

Är ju trots alla intentioner/åkningar målen som räknas. Lägg focus/koncentration på skotten och sikta INT på motståndarmålvaktens magplatta, försök skjuta mellan målvakt och stolpe/ribba...finns många öppna ytor.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Tillsättningen av Alcén är det största misstaget Brynäs någonsin gjort. Ingen annan sportsligt ansvarig har fört ned Brynäs i allsvenskan.

Nu finns ett enda mål - att ta sig tillbaka direkt till shl. Kommer man att lyckas med det med nuvarande trupp? Det återstår att se.

Finns det anledning till oro med en vecka kvar av transferfönstret? Det tror jag att alla nyktra bedömare kan skriva under på.

Har brynäs tillräckligt bra trupp för att vinna serien? Absolut. Har brynäs tillräckligt bra trupp för att vinna slutspelet? Mer tveksamt.
Kommentera