Brynäs IF

715028 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2645926

Sv: A propósito de nada
Vesslan: "Tittar vi även på matcherna efter Garpenlöv så leder gissningsvis Djurgården den serien och det borde väl någonstans vara det som är relevant i det hela?"

Det gör dem inte vad du än gissar (dumt att gissa när det är enkelt att kolla upp menar jag bara). Sedan omgång 20 (första matchen efter att Garpenlöv fick sparken) leder SSK med 45 poäng. Sen DIF med 44 och vi med 42.

Men tänk då också på att SSK har 21 matcher spelade, DIF har 22 och vi har 20 (under denna tid så klart).

Om vi vill ha mer statistik kan vi jämföra GF:GA också (tänk bara på att det är olika antal matcher som sagt).
SSK: 79:57
DIF: 75:55
BIF: 76:47
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det som verkligen imponerar med DIF är att de haft så sjukt mycket skador under perioden också. Jag vet att Vesel och Kelleher är tunga tapp för er, men Berglund, Norman och framförallt Krüger smäller betydligt högre där för DIF. De har också ett par backar borta mest hela tiden.

Nu är det inte så enkelt att man bara gör den jämförelsen. Leder ni serien med 7-10 poäng är det större risk att ni tar lite lätt på uppgiften, jämfört med DIF som stångas med SSK om att komma två som kommer bli riktigt viktigt i vår.

Inför matchen ikväll verkar det vara rejäl sjukstuga hos Löven. Seriens kanske bäste målvakt Voutalainen är borta. Powell som gjort väldigt mycket poäng borta och deras näst bäste poängplockare Schilkey långtidsskadad. Mustonen, Weigel och Jesper Lindgren inte med på värvmningen/tveksamma.
Möjligen spelare en av deras backar center helt enkelt.
Jag tror att det inte bara en fördel för er, för kanske spelar de lite enklare nu med mycket folk borta. De är väl typ seriens tolfte hemmalag för att de är så rysligt dåliga på att föra matcher, medan de är seriens bästa bortalag tack vare bra kontringsspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Ja jo, det må så vara. Nu pratade vi ju dock om Djurgården och deras trend sedan bytet av Garpenlöv. Kan vara värt att kika på för de som lägger en sådan oerhörd vikt vid att vi ligger etta. Vi har som sagt spetsen men det är inga oviktiga bitar vi inte har full ordning på och 15 Feb är snart här.
Kommentera