Brynäs IF

713261 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646001

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det som verkligen imponerar med DIF är att de haft så sjukt mycket skador under perioden också. Jag vet att Vesel och Kelleher är tunga tapp för er, men Berglund, Norman och framförallt Krüger smäller betydligt högre där för DIF. De har också ett par backar borta mest hela tiden.

Nu är det inte så enkelt att man bara gör den jämförelsen. Leder ni serien med 7-10 poäng är det större risk att ni tar lite lätt på uppgiften, jämfört med DIF som stångas med SSK om att komma två som kommer bli riktigt viktigt i vår.

Inför matchen ikväll verkar det vara rejäl sjukstuga hos Löven. Seriens kanske bäste målvakt Voutalainen är borta. Powell som gjort väldigt mycket poäng borta och deras näst bäste poängplockare Schilkey långtidsskadad. Mustonen, Weigel och Jesper Lindgren inte med på värvmningen/tveksamma.
Möjligen spelare en av deras backar center helt enkelt.
Jag tror att det inte bara en fördel för er, för kanske spelar de lite enklare nu med mycket folk borta. De är väl typ seriens tolfte hemmalag för att de är så rysligt dåliga på att föra matcher, medan de är seriens bästa bortalag tack vare bra kontringsspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs viktigaste uppgift idag är väl att få igång andra-formationen igen. Gälla och herrarna i båset får ju lägga ut baksnusen nu och vakna till lite. Vaska om, testa nåt, låt Scott centra och prova en junior ytterforward, flytta ner #44 i fjärde. Nåt lär de ju kunna prova. Kopacka försvann ju helt i förra matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Du är rätt på det. Värderar också Djurgårdens tapp högre än våra. Det skrämmer mig. Men tydligen så ska vi lösa det eftersom vi leder serien…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K:

Berglund och Norman är ju inte bättre spelare än Vesel och Kelleher.
Men visst, det är imponerande med Djurgårdens juniorverksamhet hur de kan gå in och fylla hål. Jag tror dock Djurgårdens poängskörd snarare går att tillskrivas deras hemmaspel än att de överlag imponerar. Deras bortaspel avslöjar dem. Hemma har de ett jävla tryck och ständiga hemmadomare. Borta är de mediokra, till och med dåliga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Löven saknar typ 8 gubbar, är enormt under isen och usel på hemmaplan.

Tippar 1-9
Kommentera