Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648936

Sv: A propósito de nada
Jockster : Håller med om att inte många skulle vara värda att satsa vidare på i SHL, men den problematiken tror jag finns i alla hockeyallsvenska lag. När allt kommer omkring tror jag att Brynäs och Djurgården har flest SHL-mässiga spelare av de allsvenska lagen.

Personligen hoppas jag mycket på Coreau. Han är ju den enda möjligheten att skapa kontinuitet över tid på mv-sidan i och med att Clara går tillbaka till Färjestad nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: -"Personligen hoppas jag mycket på Coreau. Han är ju den enda möjligheten att skapa kontinuitet över tid på mv-sidan "

Ja där är jag helt enig men jag hoppas att dom ändå släpper in Steinbergs på träningar osv trots Filip så att han redan nu får inspo från en iaf tidigare rätt meriterad målvakt där jag också tycker att spelstilarna hos dom lite påminner om varandra.
Vi ska vara rädd om våra egna och släppa fram dom och nu är ett ypperligt tillfälle både för Clara (som ville ha en meriterad att ta intryck från) och Steinbergs likaså.
Den senare blir ett riktigt tillskott till seniorhockeyn, tror jag och ska då knytas till det som utvecklar och sporrar hans framtid.
Kommentera