Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2649450

Sv: A propósito de nada
Lemp: Okej, vilka av dom många topplagen har bättre bredd och spets än Brynäs ?
De jag ville framhålla är att är det Brynäs som blivit sämre eller är det dom andra lagen som tappat respekten för Brynäs. Flera av lagen i HA kan göra bra prestationer mot Brynäs och pressar Brynäs och i flera fall vinna, kommande matcherna efter Brynäsmatchen förlorar dom mot sämre lag. De har ju hänt flera gånger. Ta till exempel matchen mot Mora, där förlorade Brynäs med 5-1, sen kommer Östersund på besök och tar poäng mot Mora. Senaste matchen mot Björklöven förlorade Brynäs på övertid, matchen efter den förlorade Björklöven hemma mot Östersund med 4-1. Jag tror att du tittar för blint på bara Brynäs prestationer, titta även på dom lagen Brynäs förlorar mot hur det går för dom i nästkommande matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Einnor: Brynäs matcher sin fjärdekedja mycket mindre än vad de andra topplagen gör när man möts. Björklöven har etablerade 30+are i sin fjärdekedja. Det blir en stor skillnad i bredd eftersom Brynäs i princip spelar på 3 kedjor i dessa matcher. Det är någonting som Alcén måste adressera innan transferfönstret stänger. Behöver inte nödvändigtvis vara frälsare men behöver vara 'vuxna' spelare som gärna kan spela fysiskt och användas i boxplay för att avlasta de mer etablerade spelarna.

Brynäs är dock inne i en negativ trend om man kollar på de senaste 10 matcherna. Inte många segrar på sistone, tyvärr. Det var kul med seger igår men det var också mot ett lag som ligger 23 poäng bakom Brynäs i tabellen och som redan har börjat sälja av sina bästa spelare.
Kommentera