Brynäs IF

714157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2649451

Sv: A propósito de nada
Einnor: Brynäs matcher sin fjärdekedja mycket mindre än vad de andra topplagen gör när man möts. Björklöven har etablerade 30+are i sin fjärdekedja. Det blir en stor skillnad i bredd eftersom Brynäs i princip spelar på 3 kedjor i dessa matcher. Det är någonting som Alcén måste adressera innan transferfönstret stänger. Behöver inte nödvändigtvis vara frälsare men behöver vara 'vuxna' spelare som gärna kan spela fysiskt och användas i boxplay för att avlasta de mer etablerade spelarna.

Brynäs är dock inne i en negativ trend om man kollar på de senaste 10 matcherna. Inte många segrar på sistone, tyvärr. Det var kul med seger igår men det var också mot ett lag som ligger 23 poäng bakom Brynäs i tabellen och som redan har börjat sälja av sina bästa spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast upplever ändå att motståndarna topp 6 som vi mött varit mycket mer slitna efter våra matcher mot dem än tvärtom, vilket jag tror visar sig i en bäst av 7.

Har du statistik på matchningen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Såg om matchen nu. Måste säga att Rödda och Ölund måste ha varit väldigt jobbiga att möta igår. Kul med publiken - storlek och drag! Nye målvakten Coreau fick nog ett mycket bra förstaintryck av match i ERP.
Kommentera