Brynäs IF

715466 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2651498

Sv: A propósito de nada
Silfver: Vet inte om jag köper att Videll/Ericsson är "klart bättre än Kelleher". Kelleher snittar i stort sett en poäng per match och då har han ändå inte nått den nivån han höll i Hv, särskilt i deras slutspel.

Nu får vi väl se hur skadan har påverkat honom, men det finns mer att hämta från Kelleher än vad han visat på sina 19 matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Samtidigt som Eriksson är ett passningsgeni som endast överträffas av Klasen i HA. Hade varit bra i vårt pp. Videll har egentligen alla verktyg (spelskicklig, målfarlig och fysisk) för att vara en stor tillgång i ett slutspel.
Det beror lite på vad behoven är för respektive lag.
Nåja, ganska irrelevant diskussion egentligen men att ett helt SSK blir en mycket svår nöt att knäcka för ett helt Brynäs är tydligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Videll gjorde flest poäng per match förra säsongen och är extremt viktig för SSK. Han är den enda som kan bära pucken och dominera matchbilden för dem. Jag tycker att en Videll i form är seriens kanske bäste forward.
Ericsson är inte alls lika dominant i spelet, men hans helt magiska spelsinne gör att han får dit en klubba och kan slå passningar ingen anna kan.

Som relativt objektiv tycker jag att Videll/Ericsson mot Rödin/Kelleher är en stor vinst för er som har ett bredare lag. Jag tycker också att Kelleher är den av de fyra som är klart minst viktig och tillför minst.

Nu saknade SSK också Norbe som också är oerhört viktig för deras offensiv. Deras motsvarighet till Kinnvall.

Det är väl skitsamma. Ni fick tre poäng. Move on, liksom.
Kommentera