Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2651566

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Känns spontant som en lite tveksam värvning, hade personligen varit skeptisk om han ryktades till oss i.a.f. Producerat helt okej tidigare men spelade bara 14 matcher hela förra säsongen (2p och -6). Spelat i 2 olika lag denna säsong redan (3 med SSK om han är klar) och har inte direkt imponerat med sina 0 poäng i Jukurit och 5 poäng på 24 matcher i KalPa.

Men det säger väl en del om marknaden när Oskarshamn (SHL står ändå över HA) värvar Martin Johansson som inte spelat en enda match på hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Ja, det osar panik om den värvningen faktiskt. Men man har väl bara en 3-4 backar hela just nu väl? Så jag förstår varför man chansar på Pitkänen. Troligtvis är han dyr också, med tanke på hur marknaden ser ut.

Läste att agenter är ute och kräver årslöner för spelare nu för att skriva på resten av säsongen. Vilket skämt. I såna fall hoppas och tror jag att Alcén avstår, även om det såklart hade varit kul med ett till nyförvärv.

Väljer dock, en aning naivt kanske, att fortsätta hoppas på Karlström-ryktet. Han är precis vad vi behöver bredda en backsida med. Allt känns bara så logiskt och bra med en eventuell värvning av honom. Almtuna lär ju inte kräva alltför mycket, med tanke på hans utgående kontrakt. När man är en liten klubb som Almtuna måste man väl förstå att man måste prioritera pengarna före någon naiv dröm om slutspel?
Kommentera