Brynäs IF

713253 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2652800

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Alcen kunde knappast ha förutsett att Lindbäck skulle göra det han gjorde, så ditt snack om att han skulle vara ansvarig för nån målvaktscirkus ger jag inte mkt för. Nu vet vi ingenting om hur mkt Alcen och övriga i ledningen visste om Lindbäcks personliga problem innan man gjorde klart med våra målvakter inför säsongen, men har man känt till problemen så förstår jag mer kritiken mot att dom förlängde med Lindbäck.
Att Alcen värvade Clara, som redan under första säsongen som ung målvakt i en tuff liga har spelat som vilken annan rutinerad och skickligt HA-målvakt som helst, visar att både Alcen och övriga som bedömt honom har gjort ett mkt bra och lyckat jobb.

Sen har jag gått igenom övriga slutspelslag och deras påstått "bredare trupper" jämfört med vår egen.
Visst, de flesta har några fler backar och forwards i sina resp rosters, men många verkar vara junisar födda mellan 2003-2006 och som sannolikt inte har fått så mkt istid så här långt.
Så i slutändan och realiteten verkar det inte skilja nämnvärt i bredd mellan de i slutspelet inblandade lagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: vem tycker du bär ansvar då?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Som du säger, vi kan inte veta. Det känns väl dock väldigt märkligt att hans bästa vän inte har en aning om det. Lindbäck skulle på sportsliga grunder inte få fortsatt förtroende efter förra säsongen, kände man dessutom till problematiken och ändå förlänger…
Alcén räddas snarare av Lindbäcks snedsteg. Annars hade vi fortfarande växlat mellan en målvakt som kastar puckar i mål och en yngre förmåga som inte tillåts komma in i det som nu blivit fallet med Clara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Klart att det är en målvaktscirkus...för andra året i rad!!

Vi har väl också ett gäng födda 03-06! där några inte skulle fått så mycket speltid om det funnits alternativ...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vet inte om det är någon riktig målvaktscirkus heller. Man har fyra målvakter säkrade inför slutspel. Skulle säga att vi har en tydlig etta i Clara, Coreau som joker och erfaren backup (som dessutom har vunnit förut), Lindblad som kan vara antingen fågel eller fisk samt Rautio som aldrig gör en dålig match. Skulle snarare säga bra jobbat av Alcén.
Kommentera