Brynäs IF

713858 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2654732

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tack för påminnelsen! Så är det ju - För Brynäs IF räcker det inte med att vinna. Vi måste vinna på rätt sätt så att kravspecifikationen uppfylls.
Det är även mycket viktigt att påpeka att Johan Alcén är hockeysveriges sämsta sportchef alla kategorier. Det hela handlar inte om att leda serien, göra flest mål och nästan släppa in minst mål. Vi MÅSTE VINNA PÅ RÄTT SÄTT!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Egentligen kan jag köpa att man inte bara ska jubla och tro att allt är fantastiskt bara för att man ligger först i serien. Det är nyttigt att även då försöka hitta grejer som man kan förbättra. På samma sätt tror jag det är bra att kunna hitta saker man gör bra och kan bygga vidare på när det går dåligt (som det gjort sista säsongerna i SHL). Men att bara gnälla, gnälla och åter gnälla oavsett vad, det är bara tröttsamt och kommer inte leda någonstans tror jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Låter som barca för i tiden, räcker inte bara att vinna..man ska vinna men man ska göra det snyggt.. Vet inte om du var ironisk eller inte men enligt mig har inte brynäs merparten av de senaste 25 åren spelat fantastiskt underhållande offensiv hockey.. Vore kul när/om vi tar steget till shl att vi skulle kunna bli ett offensivt vägvinnande lag.. med de sagt så finns ju dom som ser charmen i defensiv vägvinnande hockey med bara den är framgångsrik..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: s Låter som när Hanmarby tog SM-guld och fansen protesterade mot hur de spelade (i ett skojupprop)
Kommentera