Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2655491

Sv: A propósito de nada
Så en 17 år Leo Sundqvist skulle inte kunna göra avtryck i allsvenskan eller möjligen SHL om vi går dit?

Har man en sådan talang att verkligen kunna göra mål då ska han ges chansen.

Kolla in Rödin och Gynge båda sprutade in mål på mål som juniorer. Gynge har väl ett mål rekord som junior.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss888: Såg Gynge redan i Hammarby J20 när de mötte Brynäs. Han var enormt bra i en stark kedja tillsammans med två sistaårsjuniorer som inte blev nåt. Leffe Boork satt också på läktaren och blev också imponerad. Det var tydligt att Gynge skulle bli bra men att han behövde jobba med sin skridskoåkning. Några år senare hade han fått en åtminstone anständig skridskoåkning och var redo för SHL-spel.

Det var många diskussioner här inne kring om Gynge skulle få chansen i Brynäs. Tyvärr fick han aldrig riktigt det och resten är historia, som man brukar säga.

När det gäller Rödin ansåg många att han borde fått chansen tidigare, då hans kedja med Leidermark och Thegel dominerade stort i J20. Det var några år senare än Gynges dominans där.

Den stora skillnaden med Sundqvist är att han spelar i J18, när han dominerar i J20 kommer han att befinna sig betydligt närmare A-laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss888: Har ingen uppfattning om hur bra Leo skulle stå sig i HA men men Rödin och Gynge gjorde bara några enstaka mål i seniormatcher när de själva var juniorer.
Kommentera