Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657005

Sv: A propósito de nada
Har precis sett gårdagens match i efterhand, den var väl ingen höjdare. Coreau släppte in 3 mål på 4 skott så undrade man ju vad det skulle ta vägen. Samtidigt gjorde han en hel del grymma räddningar och växte ju längre matchen gick. Det där kommer säkert bli ett bra alternativ till Clara. All in all en stabil seger och 3p. Har inte hunnit att läsa ikapp här inne men misstänker att domedagsinläggen har haglat bland vissa… Samtidigt undrar jag hur mycket man kan begära av våra spelare, dom är bara människor…

Här spenderar man minst 5 tim i en buss enkel resa för att möta ett jävla dynggäng. Hur j-a laddad är man då?? Det är precis det här som gör att vi måste se till att sejouren på hockeyns bakgård bara blir 1 år. Jag tycker att Kelleher visar hur viktig han kommer bli under avslutningen av säsongen. På rätt plats vid 1:a målet och 2:an är ren klass upp i krysset. När han varit borta i 3 månader så kan man ju nästan räkna honom som ett nyförvärv.

Då dom övriga topplagen torskade så drog vi ju ifrån och slår vi AIK på söndag är serien definitivt avgjord. Livet känns bättre som Brynäsare än det gjort sedan våren 2017…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Kelleher har nog glömts bort/underskattats av vissa, jag försökte påminna om hans kapacitet häromdagen, han fick göra det själv istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag tyckte det var starkt av Gällstedt att låta Coreau stå kvar, trots att han släppte 3 på 4 skott. Nu fick han trots allt vinna sin första match (och dessutom en assist😉). Han fick chansen, jag tror det stärker honom och laget inför det som komma skall.
Kommentera