Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657335

Sv: A propósito de nada
Samsung: Bra inlägg, du fick onekligen igång en debatt. 👍🏻
Personligen tänkte jag nog att den andades lite väl mycket nostalgi och det kändes som sportchefen skulle ha en tuff följande säsong med att byta ut spelare som var på väg nedåt i karriären. Lite fler unga talanger efterfrågas (och då menar jag snäppet bättre än de som vi provat i HA) som kan lära och ta över när den ”gyllene generationen” fasats ut om ett par år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tror att det viktigaste är få in spelare som inte spelar på chans och tappar puckar, det har vi redan gott om och det kommer aldrig, aldrig, aldrig att hålla i SHL. Det höll inte förra året i SHL och håller knappt i HA i år, men i år löser vi det genom att göra 5-6 mål framåt vilket inte kommer vara fallet i ev. spel i SHL.

Vi har lite för många sådana spelare, behövs skärpning till slutspelet och en stor förändring vid spel i SHL. Är faktiskt lite oroad över Rödin/Larsson som är givna att stanna vid SHL spel, men håller de verkligen? Tycker att de spelar lite naivt.

Får hoppas att det finns ett steg 2 i planen (vad som sker om vi faktiskt går upp) som tar vid direkt vid ev. avancemang och som är lika inarbetad och konsekvent som planen att gå upp så att vi inte står helt handfallna och nöjda med att "bara" gå upp. Men det tar jag för givet att det finns.
Kommentera