Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657351

Sv: A propósito de nada
Peja: Steinbergs kan mycket möjligt bli andrekeeper. Tycker personligen, för hans egen utveckling, att han hade behövt ett år till i J20 iaf.

Plato är ju alldeles för bra för att lira i HA och jag tror han spelar i SHL nästa säsong. Hade älskat att ha honom i Brynäs, oavsett division. Magkänsla enbart, men det känns som att han landar i ett tråkigt lag som Malmö, Linköping eller Örebro. Malmö är väl alltid på jakt efter nya centrar, LHC måste ersätta Bystedt (för han drar väl nu?) och Örebro måste ju bygga om halva laget.

Johansson är ju fostrad i DIF och är dom kvar nästa år tror jag det blir en permanent övergång dit istället, såvida Wikegård inte vill annat.

Costmar har jag för dålig koll på för att säga något om.

Grönhagen är en kul tanke, men det känns mer som en Djurgårdsvärvning i mina ögon. Igen, magkänsla.

Pilö hade jag gärna tagit i Brynäs. Men Lodin lär ju få ordentligt med erbjudanden från utlandet nästa säsong och bör väl inte vara intresserad av spel i Hockeyallsvenskan? Dessutom så sa han väl att Timrå var det enda laget i Sverige han ville representera (innan han skrev på för IKO)? Tror som sagt mer på utlandsspel för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Robertssons framtid blir ju också intressant att följa. Hittills tycker jag att han framstår som en spelare som är värd att satsa vidare på oavsett division. Säkert billig också. Känns som att Robertsson är ett bra komplement till mer erfarna spelare som kanske har tappat lite i snabbhet med åren.

Johansson hade varit en bra och billigare ersättare till Billins om Brynäs blir kvar i HA.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Förmodat lag i kväll enligt GD…
Detta enligt match värmningen….
Uppladdat:

450x300-img0218.jpegimg0218.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Pilö klar för Timrå enligt Aftonbladet, så han kan vi ta bort från spekulationslistan oavsett.
Kommentera