Brynäs IF

715150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2661742

Sv: A propósito de nada
mk: Jag har lite svårt att se sambandet mellan krav och negativitet. Tommy Svensson hade säkert tuffa krav på grabbarna 1994 men det betyder ju inte att man behöver ha en negativ grundinställning. Lite svårt att se hur negativt tugg från supportrar konverteras till "kravställning"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är ju det jag vill peka på. De som "neggar" mest gömmer sig bakom att detta automtiskt skulle betyda att deras krav är större än andras. Det stämmer ju överhuvudtaget inte alls.
Klart att Brynäs skall ha krav på sig i alla led. Först har man alla legala och finansiella kraven. Därefter sätter ju klubben egna sportsliga krav och mål. Sen har man fansen och övriga Sveriges hockey intressenter. Slutligen har ju spelarna egna krav på sig själva. Tror knappast mängden krav är för små för Brynäs just nu.
Det jag tror att några härinne menar är man vill se en annan konsekvens när man inte lever upp till kraven.
Vissa här förespråkar direkt att folk skall sparkas (ledning/styrelse/tränare) eller bänkas (spelare).
Det där är ju en enormt svår avvägning där det ibland är rätt att vara lite hårdare men där det oftast när det gäller människor ger bättre resultat med mjukare metoder.
Känns som den hårda skolan (Alex Ferguson) rent generellt har fått kliva tillbaka för den skola som tror på att bygga upp mental styrka (Jurgen Klopp).
Men i båda fallen så sitter vi här med enbart en gnutta information och skall därför tänka oss för några gånger när vi gärna vill såga någon för en felaktighet.

Personligen tycker jag att det finns ett par stora misstag gjorda under den här säsongen. Målsvaktslösningen var tveksam från början. Lindbäck var inte bra förra året. Här måste Alcen kritiseras. Men jag tycker ändå hans jobb med truppen får 4/5 så jag köper ETT rejält misstag.
Det andra är special teams som under en period inte fungerade. Det är Molin som ansvarar för det men jag kan inte säga vad som är orsaken så jag nöjer mig med att förvänta mig bättre i slutspelet.
Kommentera