Brynäs IF

713448 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2664482

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: Det sjuka är ju att Oskars behöver vinna 4 matcher.
Man har väl 12? raka torsk nu.
Vilket upplägg. Förlora 70% av 52 matcher. Vinn 4 av 7 i kval. Häng kvar ändå..
Orättvist. Så det sjunger om det.


Sjukt att kvalet är mer intressant än slutspelet.
Inkl finalerna..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: 14! raka. vunnit 2 av 20 senaste. och det har inte varit sportsligt nu på slutet när dom helt slutat spela heller. borde finnas specialregler såna här säsonger där man skickar ut dom med huvudet först utan kval.

skämt åsido. otroligt uselt av oskarshamn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
När man kollar Hv71 vs Oskar. H t H .. där är dom rätt lika mot varandra .. vinner varannan match.. blir spännande
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Det är ju inte direkt Oskarshamns fel heller. Systemet måste göras om och lag 14 ska direktnedflyttas i min mening (blir ännu mer logiskt såna här säsonger).

Generellt är jag för idén att det ska vara lättare att gå upp och ned i seriesystemet och är väldigt emot konceptet med stängda ligor. För min del ser jag gärna att vi utökar SHL och HA med x antal lag och samtidigt ökar antalet lag som flyttas upp och ned med 3 st lag.

Det är ändå det som är kärnan i idrotts-Sverige, att alla ska ges möjligheten att tävla på samma villkor. En upp och nedflyttning per serie är ju löjligt. Det berömda nålsögat från Hockeyettan till HA måste göras större och vi måste verkligen ha fler lag som byter plats i seriesystemen. Tror hockeyn skulle må bra av det på sikt och intresset för hockeyn skulle öka, även för mindre klubbar.
Kommentera