Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2664574

Sv: A propósito de nada
J-S: Almtuna eller Kalmar vore helt klart bäst för Brynäs. Nybro har varit en mycket tuffare motståndare, men av någon anledning verkar Kalmar ha ganska lätt för Nybro. Kalmar har 3-1 i matcher på Nybro, så om de möts är chansen stor att Kalmar går vidare.

Brynäs har lätt för Kalmar, men Almtuna vore ändå bäst att möta i kvarten. De är inte lika bra efter sina spelarförsäljningar, spelar inte särskilt fysiskt och den geografiska närheten gör att det vore mycket mindre slitsam matchserie för Brynäs.

De mindre arenorna kan vara lite som obehagliga råttbon att åka till som motståndarlag, men Brynäsfansen dominerar alltid läktarna i Gränby när Brynäs är där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: min upplevelse av ha-slutspel är att kvartsfinalen ofta kan vara lurigast som storlag. man möter ett lag från en by med 30 invånare som tycker att det är världens grej att ha möjlighet att ställa till det för en storklubb, dom älskar läget och ser sig själva som inget att förlora, samtidigt som det i många fall kan smyga sig in en liten självsäkerhet i topplaget att det här ska inte vara några problem, det räcker med 97% och sen står det 2-2 i matcher och lite oro sipprar in.

när det sedan är semi och man möter ett på pappret bra lag, då är det påkopplat till tusen igen och lite mer "som vanligt" i ett slutspel. har ni dessutom lite flyt med andra kvartar så kan det bli ett lättare motstånd i semi samtidigt som lag 2-3 slår ihjäl varandra likt löven-djurgården förra året (där modo stängde ner mora i fyra raka)
Kommentera