Brynäs IF

717333 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2668662

Sv: A propósito de nada
En reflektion...

Sitter och kollar på J18 hemma mor Örebro.... kameran uppe på "gamla" stället.
Fan så jag saknar den gamla kameravinkeln från tv-sändningarna där man får ett större perspektiv över isen och spelet.
Här ser man hela speluppbyggnaden osv vilket försvann på "ligan" bestämde med Cmore att sänka ner kameranivån markant och sen TV4 har tagit över så är det knappt en enda reprisbild utan att dom zoomar in ännu mer än det som är "live".
Matchintrycket blir ju inte på samma sätt med att allt ska vara nära på närbild hela tiden. Mer arenakänsla även i TV som det var förut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Håller med, den kameravinkeln var överlägsen. En annan fördel är att man slipper skrikande Röglepågar och folk som ställer sig upp i slutet på matchen när man har kameran långt upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Håller med. När jag ser hockey vill jag se så mycket som möjligt av planen - som man tittar när man är på plats. Inte nåt slags vrålstirrande på 2% av planen som det blir när det zoomas. Zoom endast för repris bilder tack.
Kommer ihåg nåt VM i öststaterna för länge sedan där man under spelet zoomade in på publikreaktionerna vid farliga lägen 😂

Samma sak i F1. Hatar när de visar bilder inifrån bilarna framåt/bakåt i samband med omkörningar. Visa bild utiftån där man ser bägge bilarna samtidigt och kan se tjuv och rackarspelet med olika spårval/inbromsningar.
Kommentera