Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2669654

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det ska sägas att det var mycket mer enögt på kempis-tiden. Sedan vi fick en ny och fräsch arena har det blivit en mycket mer blandad publik, vilket gjort att det är mycket mindre gnäll på domaren. Jag minns de gamla remsorna om "han har en tvåa på oddset" och "han är sämre än Sold", men de har försvunnit helt.

För övrigt är er avslutning riktigt imponerande, även om jag tycker att allsvenskan generellt varit väldigt svag i vinter. Löven och DIF mycket sämre än ifjol. Mora som tappade fem spelare till en högre liga och sin tränare kunde ändå hålla sig kvar i toppen. Helt ärligt så vet ni nog alla att ni kunnat vinna med mycket större marginal om ni inte haft strulet med målvakterna och att spelet hackat väldigt mycket. Hade ni spelat som ni gjort på slutet skulle ni troligen kunnat utmana Lövens poängrekord på 121 poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Även SHL är sämre, fler räddningsplankor än vanligt i IKO, HV, Örebro, Malmö, Rögle, Modo. Bra år att fightas i botten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Off topic; kom just på att DIF-klacken brukade skandera:”Argentina, Argentina, Argentina” slutet 70 tidigt 80 när polis eller vakter var tvugna att gå in på läktaren och stävja klackens ”oskyldiga små hyss”.
Kommentera