Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2678534

Sv: A propósito de nada
J-S: Absolut är Tylers bättre än Robertsson men jämförde med Tärnström eftersom han antagligen blir ersättaren.

Skulle vara skönt om Frölunda kallade hem Stenberg, men i motsats till Robertsson är han nog tillräckligt ung för att få komma tillbaka in i BIK om så sker. Men jag tror det blir svårt att prestera för spelare som åker jojo mellan lagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Men jag tror det blir svårt att prestera för spelare som åker jojo mellan lagen.”

Robertsson kan vårat grundspel han är väl inspelad, så även om han gör några matcher i SHL med ett högre tempo så tror jag det är bara positivt..
Jag tycker vi Brynäsare ska tacka hockeygudarna för att alla våra toppspelare är friska och krya inför slutspelet eller möjligen våran fysioterapeut ..
Som gjort ett jobb med beröm godkänt.🙏🏻
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: -"Skulle vara skönt om Frölunda kallade hem Stenberg,"

Vad har det med Robertssons öde att göra?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Skit också!
Värdelöst med inlånad spelare som kommit in perfekt i laget och producerar som en toppspelare. Sen hux flux borta när de viktigaste matcherna ska spelas.
Om inte reglerna ändras så inlånade spelare inte kan bli återkallade när väl slutspelet börjar så ska man nog skippa detta koncept i framtiden om Brynäs blir kvar i Allsvenskan. Nu ska istället en petad spelare med stukat självförtroende komma in och prestera i en semi.
Värdelöst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: håller med att Robertson är bättre än Tärnström, men tycker Tärnströms passnings kvalité kommer bli bra till Kopacka 👏🏻
Kommentera