Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2678998

Sv: A propósito de nada
Inte galet att det står 2-2 mellan AIK och Mora. Mora har spelar bättre alla matcher. Vadå AIKs statistik mycket bättre? Mora har dominerad skotten och spelet, statistiken beror endast på målvaktsspelet.

Slaven82: Galet kanske var fel ordval. Men AIK ligger tvåa i Scoring efficiency och fyra i Goalkeeping Efficiency medan Mora ligger på sjunde plats i båda. AIK ligger etta i PP-statistiken (23%, tvåan har 18). PK är det lite jämnare. AIK med 83 och Mora med 77%.

Det är en rätt grinig matchserie också. Mora har 19 stycken tvåor och AIK har 23 stycken (detta efter 4 matcher då den statistiken nu är med). Brynäs har 8(!) som jämförelse och Nybro 9

AIK har vunnit första perioden 2 gånger och Mora 0 (2 gånger oavgjort alltså). I andra perioden är det 1-1 i vunna (2 oavgjorda) och tredje perioden har AIK vunnit 2 gånger och Mora 1 (1 oavgjord).

Det som Mora lever på är att de skjuter mycket skott. Det som AIK lever på är ju deras PP och skotteffektivitet och bra målvaktsspel. Hur som helst en spännande serie som kan sluta lite hur som helst! :)

Edit:
De har 3st fem minuter var också. Och 4 GM var (alla i dagens match vad jag kan se)...