Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679002

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Galet kanske var fel ordval. Men AIK ligger tvåa i Scoring efficiency och fyra i Goalkeeping Efficiency medan Mora ligger på sjunde plats i båda. AIK ligger etta i PP-statistiken (23%, tvåan har 18). PK är det lite jämnare. AIK med 83 och Mora med 77%.

Det är en rätt grinig matchserie också. Mora har 19 stycken tvåor och AIK har 23 stycken (detta efter 4 matcher då den statistiken nu är med). Brynäs har 8(!) som jämförelse och Nybro 9

AIK har vunnit första perioden 2 gånger och Mora 0 (2 gånger oavgjort alltså). I andra perioden är det 1-1 i vunna (2 oavgjorda) och tredje perioden har AIK vunnit 2 gånger och Mora 1 (1 oavgjord).

Det som Mora lever på är att de skjuter mycket skott. Det som AIK lever på är ju deras PP och skotteffektivitet och bra målvaktsspel. Hur som helst en spännande serie som kan sluta lite hur som helst! :)

Edit:
De har 3st fem minuter var också. Och 4 GM var (alla i dagens match vad jag kan se)...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Den totala målskillnaden i Brynäs kvartsfinalserie är ändå intressant. 10-4 på 4 matcher. Beror nog mest på Nybros taktiska upplägg men det säger nånting om hur matchserien varit i grova drag.

Karlskogas matchserie mot Södertälje är också målsnål, hittills, men jämnare matcher och mindre segermarginaler för Karlskoga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Uppskattar statistiken 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: AIK har hög scoring efficiency pågrund av dåligt målvaktsspel från Mora och Mora har låg scoring efficiency pågrund av bra målvaktsspel från AIK. Rent generellt har Mora spelat mycket bättre vilket de även har fått ut nu med två raka vunna matcher. Mitt tips är att Mora går vidare och får möta Djurgården och Brynäs möter Karlskoga.
Kommentera